Pirates

De kunststof speeltoestellen uit de Pirates Speeltoestellenlijn zijn samen met pedagogische experts en kinderen ontworpen. Met de verschillende boegsecties, eilanden en schepen kan je de speelomgeving zo groot maken als je wilt. De speelschepen hebben verschillende speelniveaus waardoor groot en klein plezier kunnen maken op de speeltoestellen. 

Bezig met een groot project? Op zoek naar een complete prijs inclusief plaatsing en ondergronden? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pirates

Pirates is een lijn van speeltoestellen waarmee je in het leven van een piraat kunt duiken. Er zijn verschillende soorten speelschepen ontworpen. De speelschepen zijn samen met kinderen ontworpen om ze zo leuk mogelijk te maken. De speelschepen zijn gemaakt van kunststof en zijn standaard gecertificeerd en goedgekeurd volgens de EN7716 norm. Ze zijn dus uitermate geschikt voor schoolpleinen en de kinderdagopvang, maar ook voor vakantieparken en recreatieparken. 

Het betrekken van de kinderen in het ontwikkelproces van de Pirates speeltoestellenlijn was buitengewoon waardevol. De inbreng van kinderen heeft er voor gezorgd dat er meerdere wijzigingen hebben plaatsgevonden in de schepen en speelactiviteiten. Zo zijn de laadruimen, schuilplaatsen, wiebelige loopplanken en het anker toegevoegd na de wijzigingen. Het leven aan boord van een van deze piratenschepen is hierdoor een levendig verhaal met veel verschillende speelonderdelen die ruimte bieden voor de fantasie van de kinderen. 

De piratenschepen hebben verschillende speelzones op verschillende niveaus, zodat kleine en grote piraten op de schepen kunnen spelen. 

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Pirates speeltoestellen weinig tot geen onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Pirates toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Daarom geven wij ook 5 jaar garantie op aanzienlijke verkleuring!

Dankzij de meegeleverde handleiding zijn de Pirates speeltoestellen gemakkelijk zelf te plaatsen met 2 personen en basisgereedschap. Zolang de tekeningen en handleiding gehanteerd worden is het certificaat geldig. De plaatsing kunnen wij verzorgen. Voor een vrijblijvende prijsopgave voor plaatsing kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Niet gevonden wat je zoekt?

Heb je naar aanleiding van deze pagina vragen over Pirates speeltoestellen? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel voor de openbare ruimte. Neem gerust contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor