Explore

Explore is een kunstof speeltoestellijn met jungle thema. Er zijn verschillende klimtorens en speelhuisjes waar je door heen kunt klimmen tijdens de ontdekkingstocht. De veerwipjes in de vorm van dieren uit de jungle maken de tocht extra spannend!

Bezig met een groot project? Op zoek naar een complete prijs inclusief plaatsing en ondergronden? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

39 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Explore speeltoestellen

Explore is complete lijn van speeltoestellen in jungle thema. Kinderen kunnen op ontdekkingstocht door de speeltoestellen waarbij ze door een teloscoop het landschap kunnen bekijken en wilde dieren kunnen spotten. Deze ' wilde dieren' kunnen de veerwipjes uit de explore speeltoestellenlijn zijn. De wipjes zijn verkrijgbaar in de vorm van verschillende diersoorten, bijvoorbeeld een tijger of een neushoorn. 

Voor kleinere kinderen zijn er speelhuisjes op de grond, ze hoeven dan niet te klimmen. In deze huisjes zijn een aantal spelpanelen te vinden.

Speeltoestellen van kunststof

De Explore speeltoestellen zijn gemaakt van kunststof. Het voordeel hiervan is dat het in verschillende kleuren geproduceerd kan worden, dat maakt speeltoestellen voor kinderen vaak aantrekkelijker. Metalen speeltoestellen worden in de wintermaanden erg koud, waardoor de handen van kinderen er zelfs aan vast kunnen plakken. In de zomermaanden kan het toestel zo heet worden dat je jezelf eraan kunt verbranden. Bij kunststof is dit geen probleem, deze houden geen warmte of kou vast. 

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Explore speeltoestellen weinig tot geen onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Explore toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Daarom geven wij ook 5 jaar garantie op aanzienlijke verkleuring!

Dankzij de meegeleverde handleiding zijn de Explore speeltoestellen gemakkelijk zelf te plaatsen met 2 personen en basisgereedschap. Zolang de tekeningen en handleiding gehanteerd worden is het certificaat geldig. De plaatsing kunnen wij verzorgen. Voor een vrijblijvende prijsopgave voor plaatsing kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Niet gevonden wat je zoekt?

Heb je naar aanleiding van deze pagina vragen over speeltoestellen uit de Explore speeltoestellenlijn? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel voor de openbare ruimte. Neem gerust contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!