Draaimolens

Draaien, draaien, en nog wat harder draaien, totdat je niet meer harder kunt. Wij hebben een gevarieerd assortiment aan RVS draaimolens, met en zonder draaischijf. 

Bezig met een groot project? Op zoek naar een complete prijs inclusief plaatsing en ondergronden? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Draaimolens

Draaien op een draaimolen in de speeltuin. Steeds harder draaien en nog harder, totdat de wereld rondjes om je heen draait. Een draaimolen geeft plezier voor jong en oud.

Het assortiment van draaimolens is gemaakt van RVS, de een heeft een draaischijf, bij de ander moet je zelf draaien aan de draaimolen. De handvaten zijn in verschillende vormen, wat de draaimolens een echte eyecatcher maakt.

Draaimolens met draaischijf

Er zijn twee soorten draaimolens met draaischijf, in de een zitten bankjes, in de ander niet. Je beweegt de draaimolen door aan de draaischijf te draaien. De draaimolens hebben een anti slipplatform, dit zorgt voor extra grip waardoor je extra hard kunt draaien. Het RVS wordt niet te heet in de zomer en bevriest niet in de winter, zo kunnen de kinderen het hele jaar door plezier maken.

Niet gezonden wat je zoekt?

Heb je naar aanleiding van deze pagina vragen over draaimolens? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel sporttoestel voor de openbare ruimte. Neem gerust contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!