Basic

De Basic speeltoestellen lijn maakt kwaliteit betaalbaar. Het ontwerp is tijdloos en stedelijk en past in bijna elke omgeving. De hoogwaardige kunststof en stalen onderdelen zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en recyclebaar. De toestellen zijn veilig en gecertificeerd volgens de EN1176 speeltoestellen norm.

Bezig met een groot project? Op zoek naar een complete prijs inclusief plaatsing en ondergronden? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Basic speeltoestellen

De speeltoestellen uit basic lijnheeft alle benodigdheden voor een kwalitatief goede, onderhoudsvriendelijke maar goedkope speeltuin. De speeltoestellen zijn stedelijk en tijdloos vormgegeven en hierdoor uitermate geschikt voor openare ruimtes. De speeltoestellen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Bij het ontwerpen is er veel aandacht besteed aan de fysieke en motorische ontwikkeling van kinderen van 2 tot 12 jaar. Om de prijs zo laag mogelijk te maken zijn producten met dure productieprocessen niet aan de speeltoestellen toegevoegd. Zo zijn er bijna geen speelactiviteiten met bewegende delen.

De basic speeltoestellen lijn bestaat uit speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn kleine speeltoestellen als een veerwip, maar ook uitgebreide speeltoestellen als een klimparcours. 

Niet gevonden wat je zoekt?

Heb je naar aanleiding van deze pagina vragen over de Basic speeltoestellen lijn? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel voor de openbare ruimte. Neem gerust contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!