Basic veerwip, Bax

Kunststof veerwip voor 4 personen.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-BA019
€ 832,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-BA019
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 65
Valhoogte (cm) 45
Breedte vrije ruimte (cm) 338
Lengte vrije ruimte (cm) 338
Product downloads
BA019 DWG Bax (19.55 kB)

Kunststof Basic Veerwip, Bax

De Kunststof Basic Veerwip Bax is een leuke toevoeging voor speeltuinen en schoolpleinen. Een wip geschikt voor vier personen om van voor naar achter en van links naar rechts te wippen. Het is ook leuk om je balans te zoeken en evenwicht te houden. Deze wip is vooral leuk voor peuters en kleuters. De eenvoudige vormgeving maakt de wip extra toegankelijk en zo hebben kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving!

Specificaties Basic Veerwip, Bax

De Basic Veerwip Bax wordt, net als de andere Basic Veerwippen, in samenwerking met kinderen gemaakt om de hoogst mogelijke speelwaarde te behalen. Er zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt met natuurlijke kleuren. Ook zijn de zitjes voorzien van een anti-slip laag voor extra veiligheid. De veerwip heeft een valhoogte van 50 centimeter en is te monteren in grond of op beton. 

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Basic speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Basic toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de Basic Veerwip, Bax?

Heb je vragen over de Basic Veerwip, Bax? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!