MiniPlay

De kunststof speeltoestellen uit de MiniPlay speeltoestellenlijn zijn samen met experts ontworpen voor kinderen in de kinderopvang. Met een valhoogte van maximaal 58cm is een speciale ondergrond bij deze speeltoestellen voor peuters niet nodig.

Bezig met een groot project? Op zoek naar een complete prijs inclusief plaatsing en ondergronden? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Educatieve speeltoestellen

De belangrijkste punten van de MiniPlay kunststof speeltoestellen serie zijn de op spel gebaseerde, educatieve activiteiten. Deze speeltoestellen stimuleren een reeks grove- en fijne motorische vaardigheden, cross-coördinatie, taalkundige-, sociale- en emotionele ontwikkeling. Daarnaast wordt met de speeltoestellen ook logisch en abstract denken gestimuleerd.

Hulpmiddel voor professionals

MiniPlay is een serie kunststof speeltoestellen, maar ook een hulpmiddel voor professionals in de kinderopvang. De speeltoestellen helpen door de natuurlijke nieuwsgierigheid en onderzoekende natuur van kinderen te ondersteunen en zo hun natuurlijke ontwikkeling door spel te stimuleren.

Specificaties MiniPlay

Alle speeltoestellen in MiniPlay serie zijn uitvoerig gekeurd en als veilig bestempeld naar aanleiding van de laatste speeltoestellen norm. (NEN-EN 1176) Na oplevering wordt voor elk speeltoestel een certificaat van goedkeuring verstuurd.

De Miniplay speelset wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. Dit kunststof is sterk en veilig voor kinderen. Op alle vloerdelen is een kubusvormig anti-slip patroon aangebracht. De toonbankjes worden goed ondersteund om er veilig op te kunnen leunen of staan. Alle dragende palen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal met een poedercoat. Ook onder de vloerdelen is een stalen constructie te vinden.

De valhoogte van de kunststof speeltoestellen in de MiniPlay serie is altijd maximaal 58 centimeter. Hierdoor kunnen de onderdelen van de speelset op elke ondergrond, dus ook op betontegels, geplaatst worden! De speelset kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Miniplay speeltoestellen weinig tot geen onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Miniplay toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Daarom geven wij ook 5 jaar garantie op aanzienlijke verkleuring!

Dankzij de meegeleverde handleiding zijn de MiniPlay speeltoestellen gemakkelijk zelf te plaatsen met 2 personen en basisgereedschap. Zolang de tekeningen en handleiding gehanteerd worden is het certificaat geldig. De plaatsing kunnen wij verzorgen. Voor een vrijblijvende prijsopgave voor plaatsing kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer informatie over de Miniplay speelset?

Heeft u vragen over de Miniplay speelset? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact met ons op via telefoon of mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor u klaar!