MiniPlay speelcombinatie, Filippa

Kunststof mini-speelcombinatie met twee loopbruggen, een glijbaan en een speelwinkeltje.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
LD-MP350
€ 10.981,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. LD-MP350
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Kunststof
Hoogte toestel (cm) 177
Valhoogte (cm) 58
Breedte vrije ruimte (cm) 569
Lengte vrije ruimte (cm) 608
Product downloads

Miniplay speelcombinaties Filippa

De Filippa speelcombinatie is samen met professionals, zoals fysiotherapeuten en ergotherapeuten, in de kinderopvang ontworpen. De Filippa speelcombinatie heeft veel afgestemde activiteiten op basis van de leeftijd van de kinderen die zijn ontworpen om de natuurlijke ontwikkeling van de kinderen te ondersteunen, waaronder hun grove en fijne motoriek, onderlinge coördinatie en taalkundige, sociale en emotionele ontwikkeling. Bij het lage gedeelte kunnen de kinderen, afhankelijk van hun fantasie, naar bijvoorbeeld, de winkel, bakker of school. Het handvat bovenaan het winkeltje dient als bel en met de gele knop onderaan kunnen de kinderen de goederen-luik bedienen. Beide functies stimuleren de motoriek en stimuleren ook het rollenspel, met allerlei soorten zandtaartjes en ander speelgoed die over de toonbank worden gepasseerd. Met de schuine brug trainen de kinderen hun motoriek en evenwicht. De vlinder op de brug biedt een geheel nieuw perspectief op de wereld door de doorzichtige gekleurde vleugels die oplichten in de zon. Kinderen genieten ook door zichzelf van de glijbaan te lanceren, terwijl ze tegelijkertijd leren over de zwaartekracht, snelheid en afstand. 

De speelcombinatie zit vol met draaiende en bewegende functies. Naast de bewegende bloemen, vlinders en bijen is er een speelpaneel die kinderen aanmoedigt om te praten en als geheugenspel dient. Het paneel heeft vier dieren met verschillende kleuren. Dit leidt al snel tot uitwisselingen over de dieren en de kleuren, en raden waar de wezens zich hebben verborgen. Tegelijkertijd oefent het spel de fijne motoriek en taalvaardigheid van de kinderen.

Specificaties speelcombinaties Filippa

De Ella speelcombinatie wordt, net als de andere speeltoestellen in ons Miniplay assortiment, gemaakt van het kunststof Polyethyleen. De speeltoren is ontworpen met een kubusvormige korrel voor een antislipvloer. Het koepelraam is gemaakt van slagvast polycarbonaat.

De valhoogte van de speelcombinatie is 58 centimeter. Hierdoor kan het speeltoestel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De speelcombinatie kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de Miniplay speeltoestellen weinig onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle Miniplay toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Voor aanzienlijke verkleuring geven wij dan ook 5 jaar garantie!

Meer informatie over de speelcombinaties Filippa?

Heb je vragen over de speelcombinaties Filippa? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!