Limako

De Limako speeltoestellenlijn is gemaakt van RVS. De speeltoestellen hebben vrolijke kleuren en zijn geinspireerd op het uiterlijk van een slak. De speeltoestellen in deze lijn zijn gemaakt voor alle leeftijden. Bij de meeste speeltoestellen is er de optie om te kiezen tussen verschillende kleurencombinaties, hierdoor past de speeltuin altijd goed in de omgeving. 

Bezig met een groot project? Op zoek naar een complete prijs inclusief plaatsing en ondergronden? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Producten 1-64 van 82

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Limako speeltoestellen

De speeltoestellen van de Limako lijn zijn gemaakt van roestvrij staal. De kunststof delen zijn in verschillende kleuren te maken. Veel van de speeltoestellen uit de Limako speeltoestellenlijn zijn dan ook in verschillende kleurencombinaties te vinden op onze website. De speeltoestellen zijn geïnspireerd door de vorm van een slak. Op veel speeltoestellen zijn de voelsprieten en het slakkenhuis van de slak ook te vinden. 

In de Limako speeltoestellenlijn zijn speeltoestellen te vinden voor alle leeftijden. Het assortiment varieert van parkbankjes en zandbakken tot grote klimtoestellen, bijvoorbeeld de dometo speelcombinatie 4-1.

Niet gevonden wat je zoekt?

Heb je naar aanleiding van deze pagina vragen over de Limako speeltoestellen? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel voor de openbare ruimte. Neem gerust contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!