Limako bankje, Sego 1

RVS parkbankje zonder rugleuning
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IP-LIM901
€ 1.701,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IP-LIM901
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind, Puber, Volwassene
Materiaalgroep RVS
Hoogte toestel (cm) 83
Type fundering Montage in de grond

Limako bankje, Sego 1

Dit parkbankje uit de Limako speeltoestellenlijn is een vrolijke, kleurrijke toevoeging aan ieder park. Dit bankje is verkrijgbaar in dezelfde keuren als veel speeltoestellen uit de Limako lijn, waardoor het goed bij elkaar aansluit.

Specificaties Limako bankje, Sego 1

Het Limako bankje, sego 1 is een parkbankje van RVS en kunststof zonder rugleuning. Het bankje heeft een hoogte van 83 cm, de armleuningen lopen namelijk op. Het bankje is geinspireerd door een slak, dit is te zien aan de armleuningen. Deze zijn gemaakt in de vorm van de voelsprieten van een slak, andere speeltoestellen van Limako zijn in ditzelfde thema ontworpen waardoor het bankje goed in het geheel past.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Limako bankje, Sego 1?

Heb je vragen over het Limako bankje, Sego 1? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!