Trampolines

Ons trampoline aanbod is divers. Zo hebben wij rechthoekige trampolines en ronde trampolines. Een trampoline combineren met andere Robinia speeltoestellen. Dat kan uitstekend met de trampoline tussen staanders.

Bezig met een groot project? Op zoek naar een complete prijs inclusief plaatsing en ondergronden? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Trampolines

Trampolines zijn een goede toevoeging voor een speeltuin, je ziet ze niet zo vaak als een schommel in een speeltuin, wat ze extra interressant maakt. 

Springen is een uitlaatklep voor veel energie, een trampoline is daarom een zeer geschikt onderdeel voor een speeltuin. 

Bij IJreka hebben wij drie verschillende trampolines; een rechthoekige, een ronde en een ronde tussen robinia staanders. Deze laatste trampoline heeft een natuurlijke uitstraling door het hout en staat dan ook mooi in een natuurlijke speeltuin. 

Trampolines met Robinia 

Onze trampolines met staanders worden in Dalfsen geproduceerd met Robinia hout als toonaangevend materiaal. Robinia, ook wel pseudoacacia genoemd, is de meeste duurzame hardhoutsoort die in Europa groeit. Van nature komt de houtsoort alleen voor in het oosten van de Verenigde Staten. Tegenwoordig, door de aanleg van plantages, groeit deze hardhoutsoort in heel Europa.

Het beste Robinia wordt voornamelijk geïmporteerd uit Hongarije. Het spintvrije kernhout is erg hard en slijtvast. De stammen groeien in een natuurlijk kromme vorm en zijn vaak niet prefect rond. Daarmee is het uitermate geschikt voor het maken van natuurlijke, onderhoudsarme en vandalisme bestendige speel- en sportomgevingen. Door de technische eigenschappen van het hout, is een extra nabewerking van het hout met bijvoorbeeld olie niet nodig.

De Robinia palen worden volledig splinter- en spintvrij geschuurd. Dit houd in dat het zachte hout aan de buitenkant van de stam wordt verwijderd en alleen het hardste kernhout overblijft. Doordat Robinia duurzaamheidsklasse 1 heeft, gaan de palen meer dan 25 jaar mee in grondcontact. Met de paalkapjes die de palen beschermen tegen inregenen op de kop zijn de Robinia palen bestand tegen elk weertype en dus erg geschikt voor het maken van een trampoline met staanders

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je naar aanleiding van deze pagina vragen over trampolines? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel sporttoestel voor de openbare ruimte. Neem gerust contact met ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!