Trampolinepad

Robinia staanders met beweegbare rubber mat.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2060R
€ 2.299,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2060R
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 206
Valhoogte (cm) 59
Breedte vrije ruimte (cm) 427
Lengte vrije ruimte (cm) 938
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 39

Robinia trampolinepad

Het Robinia trampolinepad is een pad van rubber. Het toestel kan gebruikt worden als evenwichtstoestel. Door de vering van het pad kan je er overheen balanceren, springen en lopen. Het tramplinepad heeft een Robinia houten frame met een aantal staanders en een aantal liggers waarover het trampolinepad ligt. 

Specificaties Robinia trampolinepad

Het Robinia trampolinepad wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van het pad zijn ruim twee meter hoog en hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 62 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia trampolinepad?

Heb je vragen over de Robinia trampolinepad? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!