Slagline

Rubberen slagline tussen Robinia palen.
Niet op voorraad
Art. Nr.
IJ2070
€ 790,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2070
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 301
Valhoogte (cm) 41
Breedte vrije ruimte (cm) 351
Lengte vrije ruimte (cm) 717
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 22
Product downloads

Robinia slagline

De Robinia slagline is een moeilijker toestel dan de standaard apentouwen. Oudere schoolkinderen kunnen er overheen balanceren en springen. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving. De Robinia slagline is te combineren met bijna elk ander evenwichtstoestel, om zo een uitdagend klimparcours te maken.

Specificaties Robinia slagline

De Robinia slagline wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van de slagline zijn ongeveer drie meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik. 

De valhoogte van dit evenwichtstoestel is minder dan 60 centimeter. Hierdoor kan de slagline op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst kan worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia de slagline?

Heb je vragen over de Robinia slagline? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!