Stappaaltje

Robinia stappaaltje met paalkapje.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2022
€ 99,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2022
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind, Puber, Volwassene
Materiaalgroep Robinia
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 9
Type fundering Montage in de grond

Robinia stappaaltje

De Robinia stappaaltjes zijn uitdagende en multifunctionele evenwichtstoestellen voor alle kinderen. Je kunt er overheen balanceren, springen of slalommen. Door de gekleurde paalkapjes op de stappaaltjes hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving! De Robinia stappaaltjes zijn te combineren met bijna elk ander evenwichtstoestel, om zo een uitdagend klimparcours te maken.

Specificaties Robinia stappaaltjes

De Robinia stappaaltjes worden, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De stappalen hebben een diameter van gemiddeld 22 centimeter en kunnen geleverd worden in drie verschillende hoogtes: 20, 40 en 58 centimeter hoog.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is altijd minder dan 60 centimeter. Hierdoor kunnen de stappaaltjes op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia stappaaltjes?

Heb je vragen over de Robinia stappaaltjes? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!