Boomstamschijf

Eiken boomstamschijven te gebruiken als parcours of zitstam.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2031
€ 159,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2031
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Hardhout
Hoogte toestel (cm) 25
Valhoogte (cm) 25
Breedte vrije ruimte (cm) 380
Lengte vrije ruimte (cm) 380
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 144

Boomstamschijf

De boomstamschijf is gemaakt van een eiken boomstam en is een natuurlijk product. Met de boomstamschijf kan een evenwichtsparcours gemaakt worden die dankzij de hoogte ook goed toegankelijk is voor de kleinste kinderen. De boomstamschijven kunnen gecombineerd worden met een klimparcours.

Specificaties boomstamschijf

Boomstamschijven kunnen variërend in hoogte geplaatst worden. Standaard is de hoogte van dit toestel 25 centimeter. De diameter van de boomstamschijf kan variëren tussen de 20 en de 80 centimeter en is gemaakt van onbehandeld Eikenhout. Doordat de dikte van de boomstam kan variëren kan ook de opvangzone variëren.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze houten speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd van hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Alle Robinia speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over stapschijven?

Heb je vragen over de Eiken stapschijven? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!