Speelkei

Stapsteen met een diameter van 80 tot 120 cm.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2029
€ 161,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2029
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Overig
Hoogte toestel (cm) 80
Valhoogte (cm) 80
Lengte vrije ruimte (cm) 420
Breedte vrije ruimte (cm) 420
Levertijd Levertijd in overleg
Type fundering Montage in de grond
Product downloads

Speelkei

De speelkeien worden gebruikt op verschillende manieren. Zo kan je een evenwichtsparcours maken of de keien gebruiken om op te zitten. Ook kun je de speelkeien goed combineren met andere klimtoestellen of evenwichtstoestellen uit onze natuurlijk spelen lijn. Zo kun je een mooi natuurlijk parcours maken op het schoolplein, in de natuurspeeltuin of gewoon op een gemeentelijke speelplaats.

Specificaties speelkei

De speelkeien zijn gemaakt van steen en zijn een natuurlijk product. De stapstenen kunnen geplaatst worden op betontegels en een grasmat.  De stenen zijn op aanvraag verkrijgbaar in verschillende groottes, maar hebben standaard een afmeting van ongeveer 80 tot 120 centimeter. Vanwege de afwijking in de maten kunnen de afmetingen en valhoogte ook variëren. Als er minimaal 25 centimeter tussen de speelkeien blijft, kunnen de stapstenen geclusterd worden tot een klimparcours. Per parcours wordt een stappaaltje meegeleverd met het typeplaatje.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over speelkeien?

Heb je vragen over de speelkeien? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!