Speelkei


Levertijd in overleg
Art. Nr.
IJ2029
Zo laag als € 104,00
Specificaties
Meer informatie
Art. Nr. IJ2029
Korte Omschrijving
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Overig
Levertijd Levertijd in overleg

Speelkei

De speelkeien worden gebruikt op verschillende manieren. Zo kan je een evenwichtsparcours maken of de keien gebruiken om op te zitten. Ook kun je de speelkeien goed combineren met andere klimtoestellen of evenwichtstoestellen uit onze natuurlijk spelen lijn. Zo kun je een mooi natuurlijk parcours maken op het schoolplein, in de natuurspeeltuin of gewoon op een gemeentelijke speelplaats.

Specificaties speelkeien

De speelkeien zijn gemaakt van steen en zijn een natuurlijk product. De stapstenen kunnen geplaatst worden op betontegels en een grasmat.  De stenen zijn op aanvraag verkrijgbaar in verschillende groottes, maar hebben standaard een afmeting van ongeveer 80 tot 90 centimeter. Vanwege de afwijking in de maten kunnen de afmetingen en valhoogte ook variëren. Als er minimaal 25 centimeter tussen de speelkeien blijft, kunnen de stapstenen geclusterd worden tot een klimparcours. Per parcours wordt een stappaaltje meegeleverd met het typeplaatje.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw. De diameter van de staanders is gemiddeld 17 centimeter.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over speelkeien?

Heb je vragen over de speelkeien? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!