Apenrots

Klimrots gemaakt uit Robinia paaltjes van diverse hoogtes.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2074
€ 1.988,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2074
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 90
Valhoogte (cm) 90
Breedte vrije ruimte (cm) 375
Lengte vrije ruimte (cm) 375
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 12

Robinia Apenrots

De Robinia apenrots bestaat uit allemaal verschillende lengtes van palen die samen een rots vormen. De apenrots is een uitdagende en multifunctioneel evenwichtstoestel voor alle kinderen. Je kunt er op klimmen, balanceren of overheen springen. De Robinia stappaaltjes zijn te combineren met bijna elk ander evenwichtstoestel, om zo een uitdagend klimparcours te maken.

Specificaties Robinia Apenrots

De Robinia apenrots wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De paaltjes hebben allemaal verschillende diameters en worden in verschillende hoogtes geleverd.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is altijd minder dan 1 meter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia Apenrots?

Heb je vragen over de Robinia Apenrots? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!