Stelt

Robinia paal met stappaaltje en paalkapjes.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2057
€ 277,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2057
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 301
Valhoogte (cm) 58
Breedte vrije ruimte (cm) 317
Lengte vrije ruimte (cm) 334
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 9
Type fundering Montage in de grond
Product downloads

Robinia stelt

De Robinia stelten zijn een geweldige toevoeging bij stappalen en andere evenwichtstoestellen. Daardoor zijn de Robinia stelten makkelijk te combineren in elk klimparcours. Door de lange stelten kan het evenwichtsparcours wat makkelijker gemaakt worden. Kinderen kunnen namelijk de stelten vasthouden tijdens het klimmen. De Robinia stelten worden standaard geleverd met gekleurde paalkapjes. Door deze gekleurde afdekplaatjes is er nog meer speelbeleving voor de kinderen!

Specificaties Robinia stelten

De stelten zijn gemaakt van spintvrij Robinia hout. De geschuurde robinia palen zijn splintervrij en dus ook veilig te gebruiken als speeltoestel. Omdat de palen glad geschuurd zijn, zijn ze ook prettig om aan te raken en vast te pakken.

De Robinia stelten zijn verkrijgbaar met drie verschillende opstaphoogtes. Er is keuze tussen een 20, 40, of 57 centimeter hoge opstap. De valhoogte is dus altijd minder dan 60 centimeter, waardoor de stelten op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst kunnen worden! De lange palen steken na plaatsen circa 3 meter boven maaiveld uit. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw. De diameter van de staanders is gemiddeld 17 centimeter.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia stelten?

Heb je vragen over de Robinia stelten? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!