Trimbaan toestel, bokspringpalen

Set Robinia paaltjes als bokspringpalen of slalomparcours.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5060D
€ 622,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060D
Activiteit: Bootcamp
Materiaalgroep Robinia
Leeftijdsgroep Schoolkind
Hoogte toestel (cm) 77
Valhoogte (cm) 77
Lengte vrije ruimte (cm) 985
Breedte vrije ruimte (cm) 317
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 23.32
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia trimtoestel, bokspringen

Het onderdeel bokspringen is een multifunctioneel trimtoestel. Het trimtoestel helpt je met het trainen van de behendigheid, coördinatie en snelheid. De Robinia palen kunnen gebruikt worden als bokspringpalen of gebruikt worden als slalomparcours. De bokspringpalen kunnen verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kunnen ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimtoestel, bokspringen

De Robinia bokspringpalen worden, net als de andere trimtoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De palen hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte is bij dit trimbaan toestel is 77 centimeter. Dit toestel moet dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat of valdempende ondergrond. De PE paalkap zorgt ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het trimtoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia trimtoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit sporttoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimtoestel, bokspringen?

Heb je vragen over de Robinia bokspringpalen? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!