Trimbaan toestel, springen

Robinia hekjes als squat- en springparcours.
Levertijd in overleg
Art. Nr.
IJ5060B
€ 1.235,00 Excl. BTW
Specificaties
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060B
Korte Omschrijving Robinia hekjes als squat- en springparcours.
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia trimtoestel, springen

Het trimtoestel springen is een klassiek onderdeel van de trimbaan. Het trimbaan toestel helpt je met het trainen van behendigheid, coördinatie en kracht. Het trimtoestel is gemaakt van Robinia hout. De hordeloop kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimtoestel, springen

De lage Robinia horde is 52cm hoog en wordt, net als de andere trimbaan toestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter en de ligger heeft gemiddeld een diameter van 12 centimeter.

De valhoogte is bij dit toestel minder dan 60 centimeter. Dit toestel kan veilig geplaatst worden op elke ondergrond, en dus ook op betontegels. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het trimtoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia trimbaan toestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit trimtoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimtoestel, springen?

Heb je vragen over de Robinia hordeloop? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een sporttoestel voor buiten. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!