Trimbaan toestel, hordeloop

Robinia obstakels om met behulp van armen over heen te springen.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5060H
€ 2.249,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060H
Activiteit: Bootcamp
Materiaalgroep Robinia
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber, Volwassene
Hoogte toestel (cm) 150
Valhoogte (cm) 150
Lengte vrije ruimte (cm) 934
Breedte vrije ruimte (cm) 552
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 51
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia trimtoestel, hordeloop

De hordeloop is een veel voorkomend trimtoestel. Het trimbaan toestel helpt je met het trainen van armen, benen, behendigheid, coördinatie en kracht. Het trimtoestel is gemaakt van Robinia hout. De hordeloop kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimtoestel, hordeloop

De lage Robinia horde is 100cm hoog, de schuine hordes zijn aan de lage kant 50cm- en aan de hoge kant 150cm hoog. Het trimtoestel wordt, net als de andere trimbaan toestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte is bij dit toestel is boven de 150 centimeter. Dit toestel moet dus op voldoende valdempende ondergrond geplaatst worden als het als speeltoestel gebruikt wordt. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het trimtoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia trimbaan toestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit trimtoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimtoestel, hordeloop?

Heb je vragen over de Robinia hordeloop? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een sporttoestel voor buiten. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!