Trimbaan toestel, slingertouw

Robinia frame met een slinger- en klimtouw.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5060A
€ 790,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060A
Activiteit: Bootcamp
Materiaalgroep Robinia
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber, Volwassene
Hoogte toestel (cm) 351
Valhoogte (cm) 224
Lengte vrije ruimte (cm) 578
Breedte vrije ruimte (cm) 429
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 20.99
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia trimtoestel, slingertouw

Het onderdeel slingertouw is een uitdagend trimtoestel. Zonder je benen naar boven klimmen in het klimtouw of ergens overheen slingeren. Het trimbaan toestel is gemaakt met een Robinia houten frame. Aan de bovenbalk hangt een met staal versterkt klimtouw. Het slingertouw kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimtoestel, slingertouw

Het met staal versterkte klimtouw is 1,5 meter lang en bevat drie knoppen. De onderkant van het touw hangt 1,6 meter boven de grond.

Het Robinia frame is 3,5 meter hoog en wordt net als de andere trimtoestellen in ons Robinia assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het trimtoestel, langer mee gaat!

De valhoogte is bij dit toestel 224 centimeter. Als dit trimbaan toestel wordt gebruikt als speeltoestel moet het dus geplaatst worden op een voldoende valdempende ondergrond, zoals valzand.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia sporttoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit sporttoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimtoestel, slingertouw?

Heb je vragen over het Robinia slingertouw? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een sporttoestel voor buiten. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!