Trimbaan toestel, optrektoestel

Robinia staanders met RVS optrekstang.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5060G
€ 470,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060G
Activiteit: Bootcamp
Materiaalgroep Robinia
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber, Volwassene
Hoogte toestel (cm) 201
Valhoogte (cm) 172
Lengte vrije ruimte (cm) 471
Breedte vrije ruimte (cm) 346
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 13.65
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia trimtoestel, optrektoestel

De optrekstang is een trimtoestel wat uitermate geschikt is als uitdagend sporttoestel voor het trainen van kracht en motoriek. Dit trimtoestel kan ook los geplaatst worden buiten de trimbaan. Het optrektoestel bestaat uit twee Robinia staanders met een RVS stang. Het trimtoestel kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimtoestel, optrektoestel

Het Robinia optrektoestel wordt, net als de andere trimtoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De palen hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte is bij dit toestel is boven de 150 centimeter. Dit toestel moet dus op voldoende valdempende ondergrond geplaatst worden als het als speeltoestel gebruikt wordt. De PE paalkap zorgt ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het trimtoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia trimtoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit sporttoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimtoestel, optrektoestel?

Heb je vragen over het Robinia optrektoestel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!