Trimbaan set hoog

Uitdagende trimbaan met hoge toestellen.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ8019
€ 12.548,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ8019
Activiteit: Bootcamp
Materiaalgroep Robinia
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber, Volwassene
Hoogte toestel (cm) 351
Valhoogte (cm) 252
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia trimbaan set, hoog

Om een uitdagende trimbaan te maken voor volwassenen en jongeren is de hoge Robinia trimbaan perfect. Met de natuurlijke uitstraling van het hout, past de baan perfect in een natuurlijke omgeving. Met de trimbaan train je onder andere je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. De trimbaan bestaat uit de 6 volgende trimtoestellen:

  • IJ5060A - Trimbaan toestel, slingertouw
  • IJ5060G - Trimbaan toestel, optrektoestel
  • IJ5060H - Trimbaan toestel, hordeloop
  • IJ5060I - Trimbaan toestel, monkey bar
  • IJ5060J - Trimbaan toestel, opdrukken
  • IJ5060K - Trimbaan toestel, klimtoestel

Specificaties Robinia trimbaan set, hoog

De Robinia trimbaan set hoog wordt, net als de andere trimtoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De trimtoestellen zijn gecertificeerd als sporttoestel én speeltoestel. De trimbaan kan dus ook in de buurt van andere speeltoestellen staan. In dat geval krijg je bij de speeltoestellen ook een certificaat en logboek.

De maximale valhoogte van de trimbaan is 272 centimeter bij de monkey bars. De hoge toestellen hebben een valhoogte van meer dan 150 centimeter. We adviseren daarom een valdempende ondergrond, zoals schors of zand, aan te brengen. De baan kan in elke gewenste volgorde geplaatst worden. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop van de palen niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus de baan, langer mee gaat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia sporttoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

De trimtoestellen van deze trimbaan kunnen ook geleverd worden als speeltoestellen. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia trimbaan set, hoog?

Heb je vragen over de hoge Robinia trimbaan? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!