Trimbaan toestel, klimtoestel

Robinia trap of klimrek met klimnet.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5060K
€ 3.745,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060K
Activiteit: Bootcamp
Materiaalgroep Robinia
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber, Volwassene
Hoogte toestel (cm) 227
Valhoogte (cm) 227
Lengte vrije ruimte (cm) 701
Breedte vrije ruimte (cm) 597
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 35
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia trimtoestel, klimtoestel

Het klimtoestel is een uitdagend trimtoestel. Het naar boven of beneden klimmen via de stammen of het klimnet zorgt er voor dat armen en benen getraind kunnen worden. Het trimbaan toestel is gemaakt met een Robinia houten frame. Het klimnetnet is gemaakt van een met staal versterkt klimtouw. Het klimtoestel kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimtoestel, klimtoestel

Het met staal versterkte klimnet is ruim 2 meter hoog en zit bevestigd met RVS kettingen en geperste aluminium connectoren.

Het Robinia frame is 2,2 meter hoog en wordt net als de andere trimtoestellen in ons Robinia assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het trimtoestel, langer mee gaat!

De valhoogte is bij dit toestel 227 centimeter. Als dit trimbaan toestel wordt gebruikt als speeltoestel moet het dus geplaatst worden op een voldoende valdempende ondergrond, zoals valzand.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia sporttoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit sporttoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimtoestel, klimtoestel?

Heb je vragen over het Robinia klimtoestel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een sporttoestel voor buiten. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!