Informatiebord voor trimtoestellen

Robinia paal met versterkt polyester bord.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5061
€ 270,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5061
Hoogte toestel (cm) 122

Robinia informatiebord voor trimtoestellen

Het informatiebord is een toevoeging op onze trimtoestellen. Op de wit met groene bordjes staat uitgelegd welke oefeningen mensen kunnen doen op de trimtoestellen. Het informatiebord voor trimtoestellen zit gemonteerd op een Robinia houten paal. Als een trimtoestel met informatiebord wordt geleverd komt ook het typeplaatje van het trimtoestel op de paal van het informatiebord te zitten.

Specificaties Robinia informatiebord voor trimtoestellen

Het informatiebord voor trimtoestellen wordt, net als de trimtoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De paal heeft gemiddeld een diameter van 13 centimeter.

De 2 meter lange Robinia paal, waarop het met glasvezel versterkte polyester bord gemonteerd zit, steekt 1,2 meter boven het maaiveld uit. Het informatiebord is 45cm hoog en 30cm breed. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het informatiebord, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia trimtoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Meer informatie over het informatiebord voor trimtoestellen?

Heb je vragen over het informatiebord voor trimtoestellen? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!