Trimbaan toestel, opdrukken

Robinia staanders met handvaten om op te drukken.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5060J
€ 1.368,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060J
Activiteit: Bootcamp
Materiaalgroep Robinia
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber, Volwassene
Hoogte toestel (cm) 200
Valhoogte (cm) 149
Lengte vrije ruimte (cm) 417
Breedte vrije ruimte (cm) 352
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 12.46
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia trimtoestel, opdrukken

Het opdruk rek is een uniek trimtoestel. Door tegen de stangen op verschillende hoogte op te drukken kunnen de armspieren op eigen niveau getraind worden. Het trimtoestel is gemaakt van Robinia hout. Het opdruk rek kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel. Ook past het bankje goed naast sportveldjes.

Specificaties Robinia trimtoestel, opdrukken

Het Robinia opdrukrek wordt, net als de andere trimtoestellen in ons Robinia assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte is bij dit toestel is boven de 149 centimeter. Dit toestel kan dus op een goed verzorgde grasmat geplaatst worden als het als speeltoestel gebruikt wordt. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het trimtoestel, langer mee gaat

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia trimtoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit trimtoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimtoestel, opdrukken?

Heb je vragen over het Robinia opdruk rek? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een sporttoestel voor buiten. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!