Trimbaan toestel, buikspieroefening

Robinia bankje voor buikspieroefening.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ5060C
€ 608,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060C
Activiteit: Bootcamp
Materiaalgroep Robinia
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber, Volwassene
Hoogte toestel (cm) 51
Valhoogte (cm) 41
Lengte vrije ruimte (cm) 452
Breedte vrije ruimte (cm) 407
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 15.86
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia trimtoestel, buikspieroefening

Het buikspier bankje is vaak onderdeel van een trimbaan. Door je tenen onder de lage balk te steken en op de hoge balk achterover te hangen kunnen de buikspieren getraind worden. Het trimtoestel is gemaakt van Robinia hout. De buikspieroefening kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel. Ook past het bankje goed naast sportveldjes.

Specificaties Robinia trimtoestel, buikspieroefening

De Robinia buikspierbank wordt, net als de andere trimtoestellen in ons Robinia assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte is bij dit trimbaan toestel 41 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op elke ondergrond, zelfs op betontegels. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het trimtoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia trimtoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit trimtoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimtoestel, buikspieroefening?

Heb je vragen over de Robinia buikspieroefening? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een sporttoestel voor buiten. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!