Trimbaan toestel, overspringbalk

Robinia balk als springparcours.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ5060F
€ 545,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060F
Activiteit: Bootcamp
Materiaalgroep Robinia
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber, Volwassene
Hoogte toestel (cm) 41
Valhoogte (cm) 34
Lengte vrije ruimte (cm) 653
Breedte vrije ruimte (cm) 343
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 19.07
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia trimtoestel, overspringbalk

De overspringbalk is een klassiek trimtoestel in een trimbaan. Het trimtoestel helpt je met het trainen van behendigheid, coördinatie en snelheid. De springbalk is gemaakt van Robinia hout. De overspringbalk kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimtoestel, overspringbalk

De Robinia overspringbalk wordt, net als de andere trimtoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De balk heeft gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte is bij dit toestel is onder de 60 centimeter. Dit trimbaan toestel kan dus geplaatst worden op elke ondergrond, en dus ook op betontegels. De PE paalkap zorgt ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het trimtoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia trimtoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit sporttoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimtoestel, overspringbalk?

Heb je vragen over de Robinia overspringbalk? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!