Trimbaan toestel, evenwichtsbalk

Robinia zigzag van evenwichtsbalken.
Levertijd in overleg
Art. Nr.
IJ5060E
€ 998,00 Excl. BTW
Specificaties
Meer informatie
Art. Nr. IJ5060E
Korte Omschrijving Robinia zigzag van evenwichtsbalken.
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber, Volwassene
Levertijd Levertijd in overleg
Hoogte toestel (cm) 51
Valhoogte (cm) 40
Breedte vrije ruimte (cm) 545
Lengte vrije ruimte (cm) 1074
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 49

Robinia trimtoestel, evenwichtsbalk

De evenwichtsbalk is een eenvoudig en laagdrempelig trimtoestel. De oefening helpt je met het trainen van balans en coördinatie. De evenwichtsbalken liggen schuin tegen elkaar aan om de oefening iets uitdagender te maken. Het evenwichtsparcours kan verwerkt worden in een trimparcours of trimbaan, maar kan ook los toegepast worden als speel- of sporttoestel.

Specificaties Robinia trimtoestel, evenwichtsparcours

Het Robinia evenwichtsparcours wordt, net als de andere trimtoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De palen hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte is bij dit toestel is onder de 60 centimeter. Dit trimbaan toestel kan dus geplaatst worden op elke ondergrond, en dus ook op betontegels. De PE paalkapjes zorgt ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het trimtoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia trimtoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Dit sporttoestel kan ook geleverd worden als speeltoestel. Alle speeltoestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia trimtoestel, evenwichtsbalk?

Heb je vragen over het Robinia evenwichtsparcours? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!