Maki parcours

Robina klimparcours S van apentouwen, stelten, stappaaltjes en een evenwichtsbalk.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ8014
€ 4.742,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ8014
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 302
Valhoogte (cm) 69
Breedte vrije ruimte (cm) 525
Lengte vrije ruimte (cm) 1955

Robinia Maki parcours

Het Robinia Maki parcours is een uitdagend en multifunctioneel speelparcours voor oudere schoolkinderen. Je kunt er over verschillende toestellen balanceren, springen of aan hangen. De toestellen worden aan elkaar verbonden door stappaaltjes tussen de toestellen. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving.

Het speelparcours bestaat uit:

IJ2022- Stappaaltjes

IJ2057- Stelten

IJ2023-H- Apentouw met losse boventouwen hoog

IJ2044- Stelten met blokjestouw

IJ2021-L- Apentouw, laag

IJ2072 - Evenwichtsbalk met boventouw

Specificaties Robinia Maki parcours

Het Robinia Maki parcours wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.  De apentouwen zijn 3 meter hoog en hebben een valhoogte van 58 cm. De stappaaltjes hebben verschillende hoogtes van 20,40 en 58 cm, dit zijn ook de valhoogtes.

De valhoogte van het gehele parcours is 69 cm, dat is meer dan 60 cm en betekend dat het parcours niet op tegels geplaatst kan worden. Om het gehele parcours te plaatsen is er een oppervlakte nodig van 525x1955 cm. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia Maki parcours?

Heb je vragen over het Robinia Maki parcours? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!