Stelten met blokjestouw

Robinia evenwichtstoestel met een breed looptouw.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2044-H
€ 1.050,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2044-H
Leeftijdsgroep Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 301
Valhoogte (cm) 55
Breedte vrije ruimte (cm) 351
Lengte vrije ruimte (cm) 612
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 18
Type fundering Montage in de grond

Robinia stelten met blokjestouw

De Robinia stelten met blokjestouw zijn een iets makkelijkere hindernis dan de standaard apentouwen. Hierdoor zijn ze geschikt voor iets jongere schoolkinderen. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving. De stelten met blokjestouw is te combineren met bijna elk ander evenwichtstoestel, om zo een uitdagend klimparcours te maken.

Specificaties Robinia stelten met blokjestouw

De Robinia stelten met blokjestouw wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het looptouw is bij deze variant breder dan bij een standaard apentouw, omdat deze uit drie touwen bestaat die gekoppeld zijn met kunststof blokjes. Het boventouw hangt bij dit toestel ongeveer 1,5 meter boven het blokjestouw. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van dit evenwichtstoestel is minder dan 60 centimeter. Hierdoor kan het blokjestouw op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst kan worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia stelten met blokjestouw?

Heb je vragen over het Robinia blokjestouw? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!