Stelten met kruistouwen

Robinia evenwichtstoestel met gekruisde boven- en ondertouw.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2045
€ 1.356,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2045
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 301
Valhoogte (cm) 60
Breedte vrije ruimte (cm) 334
Lengte vrije ruimte (cm) 617
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 22

Robinia stelten met kruistouwen

De Robinia stelten met kruistouwen is een klimparcours die dient als evenwichtsoefening. Het speeltoestel kan gebruikt worden als onderdeel van een groter parcours, maar ook los toegepast kan worden. Het touwparcours bestaat uit drie Robinia staanders, waartussen zwarte touwen met staalkern zijn opgehangen.

Specificaties Robinia stelten met kruistouwen

De Robinia stelten met kruistouwen wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van het parcours zijn ongeveer drie meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is minder dan 60 centimeter. Hierdoor kan het toestel op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia stelten met kruistouwen?

Heb je vragen over de Robinia stelten met kruistouwen? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!