Robinia apentouw, 4 meter lang

Lange touwoversteek tussen Robinia palen.
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2043
€ 794,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2043
Leeftijdsgroep Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 301
Valhoogte (cm) 58
Breedte vrije ruimte (cm) 763
Lengte vrije ruimte (cm) 351
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 22
Type fundering Montage in de grond

Robinia apentouw, 4m lang

Het Robinia apentouw is met deze lange variant een uitdagend en multifunctioneel evenwichtstoestel voor oudere schoolkinderen. Je kunt er overheen balanceren, springen of aan hangen. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving. Het Robinia apentouw is te combineren met bijna elk ander evenwichtstoestel, om zo een uitdagend klimparcours te maken.

Specificaties Robinia apentouw, 4m lang

Het Robinia apentouw wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het boventouw hangt bij deze hoge variant ongeveer 1,5 meter boven het looptouw. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is minder dan 60 centimeter. Hierdoor kan het apentouw op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia apentouw?

Heb je vragen over het Robinia apentouw? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!