Rollende evenwichtsbalk

Rollende evenwichtsbalk met een boventouw tussen Robinia palen.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2048
€ 1.348,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2048
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 301
Valhoogte (cm) 54
Breedte vrije ruimte (cm) 351
Lengte vrije ruimte (cm) 648
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 19

Robinia rollende evenwichtsbalk

De Robinia rollende evenwichtsbalk is een uitdagend evenwichtstoestel voor oudere schoolkinderen. Het Robinia apentouw is in de hoge variant een uitdagend en multifunctioneel evenwichtstoestel voor oudere schoolkinderen. Door de rollende balk is het balanceren over het toestel moeilijker. Hierdoor worden de kinderen meer uitgedaagd en hebben ze meer speelwaarde en speelbeleving. De Robinia rollende evenwichtsbalk is te combineren met bijna elk ander evenwichtstoestel, om zo een uitdagend klimparcours te maken.

Specificaties Robinia rollende evenwichtsbalk

Het Robinia rollende evenwichtsbalk wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het boventouw hangt bij deze hoge variant ongeveer 1,3 meter boven de balk. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is minder dan 60 centimeter. Hierdoor kan de rollende balk op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia rollende evenwichtsbalk?

Heb je vragen over het Robinia rollende evenwichtsbalk? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!