Evenwichtsbalk met boventouw

Evenwichtsbalk met een boventouw tussen Robinia palen.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2072
€ 963,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2072
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 301
Valhoogte (cm) 59
Breedte vrije ruimte (cm) 740
Lengte vrije ruimte (cm) 351
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 259

Robinia evenwichtsbalk met boventouw

De Robinia evenwichtsbalk met boventouw is een multifunctionele oversteek die gebruikt kan worden als evenwichtstoestel in een parcour, maar ook los toegepast kan worden. Je kunt er overheen balanceren, springen of aan hangen. De evenwichtsbalk is te combineren met bijna elk ander evenwichtstoestel, om zo een uitdagend klimparcours te maken.

Specificaties Robinia evenwichtsbalk met boventouw

De Robinia evenwichtsbalk met boventouw wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het boventouw hangt ongeveer 1,4 meter boven de evenwichtbalk. De staanders zijn ongeveer van de balk zijn ongeveer drie meter hoog en hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is minder dan 60 centimeter. Hierdoor kan de evenwichtsbalk op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia evenwichtsbalk met boventouw?

Heb je vragen over de evenwichtsbalk met boventouw? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!