Apentouw, met dik looptouw, hoog

Robinia palen met een dik looptouw en een boventouw.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2042-H
€ 1.402,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2042-H
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 301
Valhoogte (cm) 58
Breedte vrije ruimte (cm) 351
Lengte vrije ruimte (cm) 612
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 18

Robinia apentouw met dik looptouw, hoge uitvoering

Het Robinia apentouw met dik looptouw is in de hoge variant een uitdagend en multifunctioneel evenwichtstoestel voor oudere schoolkinderen. Door het dikke looptouw kan er gemakkelijk met meerdere overheen gebalanceerd, gesprongen of aan gehangen worden. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving. Het Robinia apentouw is te combineren met bijna elk ander evenwichtstoestel, om zo een uitdagend klimparcours te maken.

Specificaties Robinia apentouw met dik looptouw, hoge variant

Het Robinia apentouw met dikke looptouw wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het boventouw hangt bij deze hoge variant ongeveer 1,5 meter boven het looptouw. De staanders hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van dit evenwichtstoestel is minder dan 60 centimeter. Hierdoor kan het apentouw op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia apentouw met dik looptouw?

Heb je vragen over het Robinia apentouw met dik looptouw? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!