WaxedWood

De speeltoestellen in de WaxedWood speeltoestellenlijn zijn gemaakt van WaxedWood grenen. Dit hout is verduurzaamd en heeft een waterafstotende werking. Het hout heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. De speeltoestellen van WaxedWood zijn onze budgetvriendelijke speeltoestellen. De speeltoestellen worden in onze eigen fabriekshal in Dalfsen gemaakt. 

Bezig met een groot project? Op zoek naar een complete prijs inclusief plaatsing en ondergronden? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Speeltoestellen van WaxedWood

Een enkele schommel tot een zesdelig duikelrek, wij maken het van WaxedWood. WaxedWood speeltoestellen hebben vierkante palen, deze zijn voorzien van paalkapjes zodat het de kopse kanten niet in kan regenen. Dit zorgt voor een extra lange levensduur van de speeltoestellen. Ook het bordes van de RVS glijbanen word van WaxedWood gemaakt. 

De speeltoestellen zijn gemaakt van grenen hout, met een WaxedWood toepassing. Dit verduurzaamd het hout het maakt het waterafstotend. De speeltoestellen zijn goedkoop in vergelijking met speeltoestellen van een ander materiaal. Net als de Robinia speeltoestellen worden de speeltoestellen in onze eigen fabriekshal gemaakt. 

Niet gevonden wat je zoekt? 

Heeft u vragen over de speeltoestellen van WaxedWood? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact met ons op via telefoon of mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor u klaar!