Ster klimrek

WaxedWood staanders met RVS klimrek in de vorm van een ster.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2089-01
€ 1.171,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2089-01
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep WaxedWood
Hoogte toestel (cm) 148
Valhoogte (cm) 141
Breedte vrije ruimte (cm) 426
Lengte vrije ruimte (cm) 444
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 15

WaxedWood Grenen Ster Klimrek

Het WaxedWood Grenen Ster Klimrek met RVS klimstangen is een onmisbaar speeltoestel in je speeltuin of speelplaats. Naast klimmen is het, vooral voor meiden, een verzamelplaats om te kletsen. Bij dit klimrek kunnen zelfs meerdere kinderen aan meerdere kanten tegelijk spelen!

Specificaties WaxedWood Grenen Ster Klimrek

Het WaxedWood Grenen Ster Klimrek wordt, net als de andere WaxedWood speeltoestellen, gemaakt van geïmpregneerd en gelamineerd grenen. Het toestel is  148 centimeter hoog en heeft een vrije ruimte nodig met een oppervlakte van 15 m2. Met een valhoogte van 141 centimeter kan het klimrek op een goede grasmat of in het zand geplaatst worden.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen

Al onze WaxedWood grenen speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit gelamineerd en geïmpregneerd grenen, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 10 jaar!

Meer informatie over het WaxedWood Grenen Ster Klimrek

Heb je vragen over het WaxedWood Grenen Ster Klimrek? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!