Zeshoekig duikelrek

WaxedWood staanders met zes RVS duikelstangen in een zeshoek.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2086
€ 952,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2086
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep WaxedWood
Hoogte toestel (cm) 123
Valhoogte (cm) 115
Breedte vrije ruimte (cm) 536
Lengte vrije ruimte (cm) 571
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 24

WaxedWood Grenen Zeshoekig Duikelrek

Het WaxedWood Grenen Dubbel Zeshoekig met RVS duikelstang is een onmisbaar speeltoestel in je speeltuin of speelplaats. Naast kunstjes oefenen en rondjes draaien kunnen, vooral meiden, duikelrekken ook gebruiken als verzamelplaats om te kletsen. Bij dit duikelrek kan je zelf met z'n zessen bij elkaar spelen!

Specificaties WaxedWood Grenen Zeshoekig Duikelrek

Het WaxedWood Grenen Zeshoekig Duikelrek wordt, net als de andere WaxedWood speeltoestellen, gemaakt van geïmpregneerd en gelamineerd grenen. Het toestel is  123 centimeter hoog en heeft een vrije ruimte nodig met een oppervlakte van 24 m2. Met een valhoogte van 115 centimeter kan het duikelrek op een goede grasmat of in het zand geplaatst worden.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen

Al onze WaxedWood grenen speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit gelamineerd en geïmpregneerd grenen, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 10 jaar!

Meer informatie over het WaxedWood Grenen Zeshoekig Duikelrek

Heb je vragen over het WaxedWood Grenen Zeshoekig Duikelrek? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!