Ster klim- duikelrek

WaxedWood staanders met drie RVS duikelstangen en een klimrek in het midden.  

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2089-02
€ 1.621,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2089-02
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep WaxedWood
Hoogte toestel (cm) 148
Valhoogte (cm) 141
Breedte vrije ruimte (cm) 509
Lengte vrije ruimte (cm) 574
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 20

WaxedWood Grenen Ster Klim-Duikelrek

Het WaxedWood Grenen Ster Klim-Duikelrek met RVS duikelstang is een onmisbaar speeltoestel in je speeltuin of speelplaats. Dit is een combinatie tussen een klimrek en een duikelrek. Voor ieder wat wils! Naast klimmen, kunstjes oefenen en rondjes draaien kunnen, vooral meiden, duikelrekken ook gebruiken als verzamelplaats om te kletsen. 

Specificaties WaxedWood Grenen Ster Klim-Duikelrek

Het WaxedWood Grenen Ster Klimrek wordt, net als de andere WaxedWood speeltoestellen, gemaakt van geïmpregneerd en gelamineerd grenen. Het toestel is 148 centimeter hoog en heeft een vrije ruimte nodig met een oppervlakte van 20 m2. Met een valhoogte van 141 centimeter kan het duikelrek op een goede grasmat of in het zand geplaatst worden.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen

Al onze WaxedWood grenen speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit gelamineerd en geïmpregneerd grenen, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 10 jaar!

Meer informatie over het WaxedWood Grenen Ster Klim-Duikelrek

Heb je vragen over het WaxedWood Grenen Ster Klim-Duikelrek? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!