Touwparcours

Robinia palen met daartussen touwen als uitdagend klimparcours.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2024
€ 2.862,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2024
Leeftijdsgroep Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 351
Valhoogte (cm) 180
Breedte vrije ruimte (cm) 499
Lengte vrije ruimte (cm) 1467
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 51
Type fundering Montage in de grond

Robinia touwparcours

Het Robinia touwparcours is een klimparcours die dient als evenwichtsoefening. Het speeltoestel kan gebruikt worden als onderdeel van een groter parcours, maar ook los toegepast kan worden. Het touwparcours bestaat uit zes Robinia staanders, waartussen zwarte touwen met staalkern zijn opgehangen.

Specificaties Robinia touwparcours

Het Robinia touwparcours wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van het parcours zijn ruim drie meter hoog en hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 180 centimeter. Dit toestel moet dus geplaatst worden op een voldoende valdempende ondergrond, bijvoorbeeld valzand. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia touwparcours?

Heb je vragen over het Robinia touwparcours? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!