Slingeraap parcours

Robinia klimparcours XS van stappaaltjes en stelten met apentouwen.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ8013
€ 2.729,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ8013
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 302
Valhoogte (cm) 58
Breedte vrije ruimte (cm) 685
Lengte vrije ruimte (cm) 1040

Robinia Slingeraap Parcours

Het Robinia slingeraap parcours is een speelparcours spintvrij Robinia hout. Het parcours is vooral geschikt voor oudere schoolkinderen. De kinderen kunnen over de apentouwen balanceren, er op springen en er aan hangen. De stappaaltjes tussen de apentouwen zorgen voor een extra uitdaging op het parcours.

Het parcours bestaat uit:

- Stelten - IJ2057

- Apentouw laag- IJ2021L

- Apentouw met losse touwen, laag - IJ2023-L

- stappaaltjes- IJ2022

Specificaties Robinia Slingeraap Parcours

Het Robinia slingeraapparcours wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De apentouwen zijn 3 meter hoog en hebben een valhoogte van 58 cm. De stappaaltjes hebben verschillende hoogtes van 20,40 en 58 cm, dit zijn ook de valhoogtes.

De maximale valhoogte is lager dan 60cm, dat betekent dat dit parcours op alle ondergronden geplaatst kan worden, dus ook betonnen tegels! De paalkapjes op de palen zorgen ervoor dat inregenen op de kop van de palen niet mogelijk, hierdoor gaat het hout langer mee en kunnen de kinderen dus langer genieten van het speelparcours.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia slingeraap parcours?

Heb je vragen over het Robinia slingeraap parcours? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!