Apentouw met losse boventouwen, laag

Twee touwen tussen robinia palen met losse boventouwen.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2023-L
€ 747,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2023-L
Leeftijdsgroep Schoolkind, Puber
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 301
Valhoogte (cm) 58
Breedte vrije ruimte (cm) 351
Lengte vrije ruimte (cm) 611
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 18
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia apentouw met losse boventouwen, lage variant

Het Robinia apentouw met losse boventouwen is in de lage variant een uitdagend en multifunctioneel evenwichtstoestel voor jongere schoolkinderen. Je kunt er overheen balanceren, springen of aan hangen. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving! Het Robinia apentouw is te combineren met bijna elk ander evenwichtstoestel, om zo een uitdagend klimparcours te maken.

Specificaties Robinia apentouw met losse boventouwen, lage variant

Het Robinia apentouw met losse boventouwen wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De losse boventouwen hangen bij deze lage variant ongeveer 1,2 meter boven het looptouw. De staanders hebben een diameter van gemiddeld 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is altijd minder dan 60 centimeter. Hierdoor kan het apentouw op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia apentouw met losse boventouwen?

Heb je vragen over het Robinia apentouw met losse boventouwen? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!