Enterrek

Robinia klimrek met horizontale ladder.

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Art. Nr.
IJ2033
€ 1.911,00
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2033
Leeftijdsgroep Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 301
Valhoogte (cm) 100
Breedte vrije ruimte (cm) 387
Lengte vrije ruimte (cm) 601
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 19
Type fundering Montage in de grond

Robinia enterrek

Het Robinia enterrek is een uitdagende klimrek toevoeging voor speeltuinen en schoolpleinen. Klimmen en slingeren aan de horizontale ladder. Het klimrek hangt 2,5 meter hoog en heeft aan weerskanten kleine stangen om aan te hangen. Het Robinia enterrek is te combineren met bijna elk ander evenwichts- en klimtoestel, om zo een uitdagend klimparcours te maken.

Specificaties Robinia enterrek

Het Robinia enterrek wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het klimrek hangt 2,5 meter hoog, maar doordat je er onder hangt blijft de valhoogte laag. De staanders hebben een diameter van 15 tot 19 centimeter.

De valhoogte van het klimrek is 60 centimeter, waardoor het toestel op elke ondergrond geplaatst kan worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia enterrek?

Heb je vragen over het Robinia enterrek? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!