Rubberbrug

Robinia evenwichtstoestel met een brug van rubber.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2073
€ 2.880,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2073
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 301
Valhoogte (cm) 69
Breedte vrije ruimte (cm) 417
Lengte vrije ruimte (cm) 637
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 25

Robinia rubberbrug

De Robinia rubberbrug is een brug die gebruikt kan worden als evenwichtstoestel in een parcours, maar ook los toegepast kan worden als uitdagende brug. De rubberbrug heeft een Robinia houten frame met vier staanders en twee liggers. Aan de liggers is een rubberen mat bevestigd voor een uitdagende oversteek.

Specificaties Robinia rubberbrug

De Robinia rubberbrug wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van de brug zijn ongeveer drie meter hoog en hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 69 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia rubberbrug?

Heb je vragen over de Robinia rubberbrug? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!