Plateaubrug

Robinia hangbrug met hangende plateaus.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2046
€ 3.016,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2046
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 301
Valhoogte (cm) 100
Breedte vrije ruimte (cm) 418
Lengte vrije ruimte (cm) 637
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 25

Robinia plateaubrug

De Robinia plateaubrug is een brug die gebruikt kan worden als evenwichtstoestel in een parcours, maar ook los toegepast kan worden als uitdagende brug. De plateaubrug heeft een Robinia houten frame met vier staanders en vier liggers. Aan de staanders zijn met touwen vier plateau's opgehangen voor een uitdagende oversteek.

Specificaties Robinia plateaubrug

De Robinia plateaubrug wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van de plateaubrug zijn ongeveer drie meter hoog en hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 100 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia plateaubrug?

Heb je vragen over de Robinia plateaubrug? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!