Stelten met stapschijven

Robinia stelten als evenwichtstoestel met hangende schijven.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2071
€ 1.585,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2071
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 301
Valhoogte (cm) 99
Breedte vrije ruimte (cm) 351
Lengte vrije ruimte (cm) 567
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 17

Robinia stelten met stapschijven

De Robinia stelten met stapschijven is een oversteek die gebruikt kan worden als evenwichtstoestel in een parcours, maar ook los toegepast kan worden als uitdagend speeltoestel. Het toestel heeft twee Robinia stelten met stappaaltjes. Tussen de stelten zijn touwen gespannen met hangende stapschijven voor een uitdagende oversteek.

Specificaties Robinia stelten met stapschijven

De Robinia stelten met stapschijven wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De stelten zijn ongeveer drie meter hoog en hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 99 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia stelten met stapschijven?

Heb je vragen over de Robinia stelten met stapschijven? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!