Touwbrug

Robinia touwbrug met scheepstouw en leuningtouwen.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2037
€ 2.062,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2037
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 171
Valhoogte (cm) 54
Breedte vrije ruimte (cm) 428
Lengte vrije ruimte (cm) 846
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 35

Robinia touwbrug

De Robinia touwbrug is een brug die gebruikt kan worden als evenwichtstoestel in een parcours, maar ook los toegepast kan worden als uitdagende brug. De touwbrug heeft een Robinia houten frame met vier staanders en twee liggers waar het dikke scheepstouw met RVS kettingen aan bevestigd is. Aan de staanders zitten ook twee leuningtouwen die het balanceren makkelijker maken.

Specificaties Robinia touwbrug

De Robinia touwbrug wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het looptouw is gemaakt van stug scheepstouw van acht centimeter dik. De staanders van de touwbrug zijn ongeveer 1,70 meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 54 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op elke ondergrond, en dus ook op betontegels. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia touwbrug?

Heb je vragen over de Robinia touwbrug? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!