Mini Delta parcours, variant 1

Robinia loopparcours bestaande uit diverse onderdelen.
Op voorraad
Art. Nr.
IJ2170R-1
€ 5.172,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2170R-1
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 125
Valhoogte (cm) 60
Breedte vrije ruimte (cm) 911
Lengte vrije ruimte (cm) 927
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 846

Robinia mini delta parcours

De Robinia mini delta parcours in deze variant is een uitdagende speelcombinatie voor de jongere schoolkinderen. Het evenwichtstoestel is een combinatie van verschillende speelonderdelen. Zo bevat deze variant gekleurde stapschijven, een balkenbrug en een touwbrug. Door de gekleurde paalkapjes op de palen hebben de kinderen nog meer speelwaarde en speelbeleving!

Specificaties Robinia mini delta parcours

De Robinia mini delta parcours wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders zijn ruim anderhalf meter hoog en hebben gemiddeld een diameter van 17 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is 60 centimeter. Hierdoor kan de mini delta parcours in deze variant op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de Robinia mini delta parcours?

Heb je vragen over de Robinia mini delta parcours? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!