Veerplateau

Robinia houten veerplateau als springparcours.

Op voorraad
Art. Nr.
IJ2058
€ 1.259,00 Excl. BTW
Product specifications
Meer informatie
Art. Nr. IJ2058
Type fundering Montage in de grond
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind
Levertijd Levertijd in overleg
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 26
Valhoogte (cm) 30
Breedte vrije ruimte (cm) 395
Lengte vrije ruimte (cm) 395
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 13

Robinia veerplateau

De Robinia veerplateau is een uitdagend evenwichtstoestel voor jonge kinderen. Je kunt er overheen springen, lopen en balanceren. De Robinia veerplateau is goed te combineren met andere klim- en evenwichtstoestellen, om zo een uitdagend parcours te maken.

Specificaties Robinia veerplateau

De Robinia veerplateau wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het plateau heeft een diameter van 95 centimeter.

De valhoogte van het evenwichtstoestel is altijd minder dan 60 centimeter. Hierdoor kunnen de stappaaltjes op elke ondergrond, en dus ook op betontegels, geplaatst worden. De veerplateau's mogen in clusters bij elkaar geplaatst worden. De afstand tussen de plateau's dient minimaal 30 centimeter en maximaal 60 centimeter te zijn.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia veerplateau?

Heb je vragen over de Robinia veerplateau? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!